Spring naar inhoud

Over mij

Mijn naam is Judith Lensink. Ik heb samen met mijn allerliefste Martin vier geweldige kinderen gekregen. Jelle (1995), Luuk (1997), Senne (2002) en Sau Ling (2005). In maart 2016 moesten wij ineens en veel te vroeg afscheid nemen van Martin. Met heel veel liefde voor hem hebben we ondertussen redelijk leren leven met het grote gemis en het verdriet. We proberen zo veel mogelijk met een glimlach aan hem terug te denken. Dat verdient hij namelijk. En dat gaat eigenlijk best goed. Het leven gaat vooruit en wij dus ook. Ieder op zijn eigen manier, maar altijd in verbondenheid met elkaar.

En dan komt er ook weer ruimte voor nieuwe, mooie dingen en werd ik tegen alle verwachtingen in weer écht verliefd. Op Geert. Hij brengt naast twee prachtige kinderen Stijn (2001) en Floor (2003) heel veel liefde, muziek en mooie momenten in mijn leven. Mijn heimwee naar vroeger is er nog, maar mijn heimwee naar de toekomst is voorbij.

Nadat ik een aantal jaar aan de PABO heb gestudeerd ben ik uiteindelijk in het peuterwerk terechtgekomen. Ik heb jaren lang gewerkt als pedagogisch medewerker. Ik heb allerlei cursussen gevolgd gerelateerd aan het werken met kinderen. Daarnaast heb ik een opleiding gedaan als Video-interactiebegeleider. De laatste jaren heb ik ouders begeleid in het stimuleren van de ontwikkeling en het opvoeden van hun kind o.a. door middel van kortdurende vib/vht-trajecten. Daarnaast filmde ik collega's in interactie met de kinderen in hun groep om zo de sensitieve responsiviteit en de basiscommunicatie te vergroten.

Aangezien ons jongste kind via pleegzorg bij ons is gekomen, heb ik ook via die weg trainingen en workshops gevolgd o.a. over hechting en het leven in twee systemen. Daar is mijn interesse voor Systemisch werken gewekt en inmiddels heb ik de opleiding 'Systemisch coachen met tafelopstellingen' afgerond.

Naast mijn activiteiten voor Kijk-Mij-Nou ben ik werkzaam als pedagogisch ondersteuner bij De Kroon Zorg, waar ik ouders met een licht verstandelijke beperking en/of psychiatrische problematiek ondersteun en begeleid in de opvoeding van hun kind(eren).

 

WhatsApp